A po dështon koalicioni VV-LDK, pas këtij postimi të Agim Veliut?!

Nënkryetari i LDK-së, Agim Veliu ka reaguar pas propozimit të VV-së që nga 12 ministri të bëhen 14, në mënyrë që njëra t’i ofrohet atyre. Veliu ka thënë se VV këtë po e bën për pushtet dhe për ta nënçmuar LDK’në. Sipas Veliut, kjo përpjekje e Vetëvendosjes do të dështojë. Ja reagimi i plotë: Angazhimi … Continue reading A po dështon koalicioni VV-LDK, pas këtij postimi të Agim Veliut?!