Cool

A mund ta gjeni vajzën balerinë në këtë fotografi?

01/08/2019 15:36
nga:Natyra

Ka mjaft fotografi të cilat provojnë shikimin dhe kjo është ndër to.

Në këtë fotografi gjendet një kope zogjësh dhe një vajzë – balerinë në mesin e tyre.

Shikoni fotografinë: