Fit&Sexy

A keni problem me mushkëri, kjo është zgjidhja për ti pastruar ato

12/01/2018 08:31
nga:A. R.

Acidet yndyrore omega 3 janë shumë të rëndësishme për shëndetin e njeriut dhe preferohet konsumimi i tyre sa më shpesh. Këto lloj ushqimesh ndihmojnë në pastrimin e mushkërive dhe efikasitetin e sistemit të frymëmarrjes.

Salmoni, sardelet, farat, dhe vezët janë shumë të pasur me acide yndyrore omega-3, andaj edhe sygjerohet që të mos mungojnë në tryezën tuaj. Kur flasim për llojet e peshkut, së paku një herë në javë është mirë të hani peshk, pasiqë është i njohur edhe për ndikimin pozitiv që ka për funksionimin e zemrës.

Ndër tjerash këto ushqime kanë aftësinë të shmangin inflamacionin në organizëm dhe të përmirësojnë shëndetin mendor të njeriut.