Showtime

A ju kujtohet përballja në mes Goldit dhe Berat Buzhalës

09/26/2018 11:41
nga:Natyra

Ju kujtohet emisoni Express Rozë ku i ftuar ishte reperi Gold AG, personi në fjalë bashkë me gazetarin Berat Buzhala kishin një debat të nxehtë, shkruan GazetaBlic.

Ata folën për tema të ndryshme paksa u nxe debati, kur prezantuesja dëshironte ta përfundonte emisionin edhe pse Goldi nuk e kishte përfunduar debatin.

Shikone videon për më shumë;

12/06/2018 16:00

Gold AG: Artistat kosovar po harrojnë ta falënderojnë Zotin për sukseset e tyre!