Cool

A jeni kurioz të dini se si do duket toka pas 100 milionë vitesh

11/08/2018 13:11
nga:Natyra

Deri para 200 milionë vitesh besohet të ketë ekzistuar superkontinenti Pangea kur filloi të shpërbëhej deri në rregullimin e tanishëm.

Mirëpo, kështu nuk do të duken kontinentet edhe në të ardhmen.

Një video e përgatitur nga ‘SpaceRip’ tregon si kanë mundur të ishin kontinentet para 600 milionë vitesh, si kanë mundur të ndryshojnë deri në ditët e sotme dhe si do të duken pas 100 milionë vitesh.

Për të i kuptuar këto shikojeni videon e mëposhtme:

 

 

04/24/2019 01:07

LAJMI I FUNDIT: Atentat në Podujevë, dalin pamjet