A do të ketë takim ndërmjet Vetëvendosjes e LDK-së, sot? Kjo është përgjigja e Vetëvendosjes!

Takim pas takimi kanë pasur zyrtarë të Lidhjes Demokratike të Kosovës dhe atë të Lëvizjes Vetëvendosje, në ditët e kaluara në mënyrë që të gjejnë një zgjidhje për të arritur një koalicion parazgjedhor. Në njërën anë Isa Mustafa, kryetar i partisë me Albin Kurtin, drejtues i subjektit Vetëvendosje, e në anën tjerë në nivel më … Continue reading A do të ketë takim ndërmjet Vetëvendosjes e LDK-së, sot? Kjo është përgjigja e Vetëvendosjes!