Cool

9 arsye pse stafi i aeroportit di më shumë për ne nga ajo çfarë prisnim!

05/15/2019 14:10
nga:L H

Aeroportet shpesh ndihen si vende të huaja me grupet e tyre të rregullave dhe natyrisht, sekreteve.

Vetëm njerëzit që punojnë atje e dinë se si funksionojnë vërtet gjërat.

  1. Ata na shohin lakuriq
  2. Analizojnë sjelljen tonë
  3. E dinë se sa agresivë jemi
  4. Ata nuk kanë asnjë ide kur bagazhi është në një vend tjetër.
  5. Ata kanë qen që kontrollojnë çantat tona
  6. Ushqimi është i gatuar gjatë gjithë kohës.
  7. Ata kontrollojnë avionët kur fluturojnë dhe kur parkohen.
  8. Nuk u intereson nëse keni vizë në një vend tjetër.
  9. Ata e dinë se çfarë kemi pasur në dorë më para.