Cool

9 arsye pse stafi i aeroportit di më shumë për ne nga ajo çfarë prisnim

05/15/2019 15:54
nga:L I

Këto janë arsyet pse në aeroport stafi di pothuajse gjithçka për ne.

Aeroportet shpesh ndihen si vende të huaja me grupet e tyre të rregullave dhe natyrisht, sekreteve.

Vetëm njerëzit që punojnë atje e dinë se si funksionojnë vërtet gjërat, transmeton “Tch”.
Analizojnë sjelljen tonë.

Ata na shohin lakuriq

E dinë se sa agresivë jemi.
Ata nuk kanë asnjë ide kur bagazhi është në një vend tjetër.

Ata kanë qen që kontrollojnë çantat tona.

Ushqimi është i gatuar gjatë gjithë kohës.

Ata kontrollojnë avionët kur fluturojnë dhe kur parkohen.

Nuk u intereson nëse keni vizë në një vend tjetër.

Ata e dinë se çfarë kemi pasur në dorë më para.