Fit&Sexy

9 arsye pse seksi është më i mirë në mëngjes..

11/13/2017 07:51
nga:E Sh

Gazeta britanike “Metro” ka paraqitur 9 arsyet pse seksi është më i mirë në mëngjes.

1. Pse jo?

Jeni të zhveshur, të eksituar dhe në shtrat – seksi në mëngjes në këtë rast duket obligativ.

2. Spontaniteti është seksi
Seksi i mëngjesit është një moment i vjedhur. Kështu që, në vend se të kaloni orë të tëra në rregullimin e flokëve, në zgjedhjen e rrobave dhe “rutinat tjera mëngjesore”, thjesht hidhuni në shtrat dhe kryeni marrëdhënie seksuale.

3. Është i shpejtë
Meshkujt mund të befasohen kur të kuptojnë se femrat ndonjëherë nuk duan paralojë për orë të tëra, por thjesht duan të përjetojnë orgazëm. Andaj, seksi në mëngjes është i shpejtë dhe i drejtpërdrejtë.

4. Do të jeni më të lumtur
Është vërtetuar se orgazma bën njerëzit që të ndihen më të qetë dhe të relaksuar. “Dita e mirë shihet në mëngjes”!

5. Do të jeni në formë më të mirë fizike
Seksi djeg më se 144 kalori për 30 minuta.

6. Do të jeni më të shëndetshëm
Një marrëdhënie e mirë seksuale ju rritë nivelin e IgA-së, një antitrup që ju ruan nga infeksionet.

7. Jeni më seksi në mëngjes
Flokë të çrregulluara dhe grimi i përshkëllirë – gjithkush duket më seksi në mëngjes.

8. Meshkujt janë më të eksituar në mëngjes
Periudha kur meshkujt janë në “majën” e eksitimit është pikërisht mëngjesi.

9. E ke gjithë ditën që ta kujtosh
Gjëja më e mirë për seksin e mëngjesit? Mund ta kujtosh pastaj gjatë gjithë ditës.