Lajme

400 persona kërkojnë ndihmë emergjente në Spitalin e Pejës

02/20/2020 09:01
nga:Norë Kelmendi

Në spitalin e Përgjithshëm të Pejës gjatë 24-orëve të fundit janë zhvilluar 19 operacione, kurse ndihmë emergjente kanë kërkuar rreth 368 persona.

3 lindje kanë qenë gjatë 24 orëve të fundit. 1 lindje kanë qenë normale dhe 2 me prerje cezariane. Kanë lindur 3 foshnje, 2 të gjinisë mashkullore dhe 1 e gjinisë femërore.

Gjatë 24 orëve të fundit 368 kanë marrë trajtim emergjent shëndetësorë, ndërsa 21 pacientë janë shtrirë për trajtim të mëtutjeshëm.

Analiza kanë kryer 329 pacientë që në total kanë kryer 5,010 analiza.

03/16/2020 12:57

Situatë e tensionuar në Pejë për miell, intervenojnë edhe Policia