Showtime

36 vjeçarja habitet me ndryshimin që i bëhet tek “Metamorfoza nga Suzana”

02/04/2018 13:49
nga:E Sh

Si çdo javë edhe këtë javë emisioni “Metamorfoza nga Suzana” nuk është ndalur se na befasuari.

Këtë javë në këtë emision ka aplikuar një nënë nga komuna e Rahovecit, e quajtur Dafina, ajo ka dashur që përmes emisionit “Metamorfoza nga Suzana” të ndryshojë pamjen e saj.

Emisioni në të cilën është autore dhe moderatore Suzana Mushkolaj, sigurisht që ia ka plotësuar dëshirën kësaj 36 vjeçare.

Në fund ajo ka kur e ka parë ndryshimin  nuk ka mundur t`i përmbaj as lotët.

Për më shumë detaje shikojeni videon më poshtë./Albaninenshowbiz.com

05/18/2018 23:26

Kaltrina nga Fushë-Kosova me ndryshim drastik në episodin e 36-të të emisionit “Metamorfoza” nga Suzana