30-vjet nga themelimi i LDK-së

Sot mbushen 30 vjet nga themelimi i Lidhjes Demokratike të Kosovës (LDK). Me këtë rast, anëtarë të kryesisë dhe struktura të kësaj partie do të bëjnë homazhe te varri i ish-presidentit Ibrahim Rugova. Manifestimi për shënimin e 30-vjetorit të themelimit të LDK-së do të mbahet në restorant “Golden Imperial” në lagjen “Veterniku” në Prishtinë.