Cool

12 ilustrime prekëse që tregojnë se bota jonë ka shkuar pak tepër larg

05/14/2019 16:05
nga:Natyra

Bota jonë nuk është perfekte dhe ka shumë gjëra të cilat duhet ndryshuar.

Në sigurisht do të fillojmë nga vetja, sepse të kuptuarit e problemeve tona është hapi i parë drejt zgjidhjes së tyre.

Bright Side, sjell ilustrime të cilat e zbulojnë ashpërsinë e botës moderne, duke besuar se secili prej nesh është i zoti të bëjë jetën tonë më të mirë.

Shikoni fotografitë e mëposhtme.

 

06/26/2019 23:54

LAJMI I FUNDIT: Juventusi arrin akordin me De Ligt, 12 milionë euro në sezon