Geek

11 vjet nga iPhone i parë

01/09/2018 08:41
nga:F.B

Para 11 vjetësh Steve Jobs kishte prezantuar iPhone-n e parë.

Ai e kishte përshkruar këtë produkt një dekadë më parë si tre në një, me Widescreen – kontroll me prekje, telefon mobil revolucionar dhe pajisje për të komunikuar me anë të internetit.

Që nga prezantimi i parë iPhone është bërë më shumë se kaq. Një simbol i industrisë teknologjike i një epoke të re – duke e bërë Apple kompaninë më të madhe në tregun botëror.

Madje ka spekulime se produktet e saj janë më profitabilet në botë. Një dekadë pas, por që ende kryetitull në teknologji.

06/20/2018 08:15

Apple dënohet me miliona për shkak të gabimit