Lajme

100 ankesa dorëzohen në PZAP pas rezultateve përfundimtare

11/08/2019 11:04
nga:Gazeta Blic

Tashmë edhe zyrtarisht është mbyllur afati i përcaktuar për ankesa nga Paneli Zgjedhor për Ankesa dhe Parashtresa. 

24 orë pas shpalljes së rezultateve të zgjedhjeve nga KQZ  janë paraqitur gjithsej 100 ankesa.

Lajmin e ka konfirmuar Kryesuesi i Sekretariatit të PZAP-së, Mul Desku.

Partia që më së shumti ka dërguar ankesa është Samostalna Liberalna Stranka (SLS) e pasuar nga LDK-ja, PDK dhe partitë tjera.