Showtime

10 të famshëm të cilët janë prindër të binjakëve

05/23/2020 14:06
nga:L I

Për shumë njerëz, kur kuptojnë që do të bëhen prindër është një lumturi e madhe. Sidoqoftë, nëse më vonë zbulojnë se në vend të një, ata do të sjellin dy fëmijë në këtë botë, gjithçka bëhet dy herë më e vështirë, përcjellë GazetaBlic.

Të sjellësh binjakë në jetë kërkojnë më shumë kohë, dashuri, kujdes dhe vëmendje të madhe.

Dhe e gjithë kjo mund të jetë edhe më e vështirë për prindërit e famshëm – jo vetëm që duhet të kujdesen për dy foshnje, por ata gjithashtu duhet të përmbushin angazhimet e tyre edhe para kamerës.

Më poshtë keni listën e përbërë nga 10 prindër të famshëm që kanë binjakë dhe me të vërtetë duken krenarë që i kanë.

Jennifer Lopez

Beyoncé

Madonna

Chris Hemsworth

Céline Dion

Sarah Jessica Parker

Mariah Carey

Zoe Saldana

Julie Bowen

Patrick Dempsey