Showtime

10 të famshëm që ndryshuan në mënyrë drastike peshën trupore

05/22/2020 16:34
nga:L I

Të gjithë ata që e kanë provuar e dinë sa e vështirë është të bësh një ndryshim drastik në trupin tënd, përcjellë GazetaBlic.

Edhe nëse jemi të motivuar, ka pak rezistencë që na bën të mendojmë se është e pamundur të bësh.

Kjo për shkak se trupat tanë kanë inerci, ose rezistencë ndaj ndryshimit, që është ekuilibri që mban të paprekur temperaturën dhe metabolizmin e trupit tonë.

Por përkundër kësaj rezistence, ka shumë histori frymëzuese të njerëzve që e kapërcejnë atë, duke arritur të pamundurën.

Adele

Jonah Hill

Sam Smith

Kelly Clarkson

Jennifer Hudson

Khloe Kardashian

Jessica Simpson

Mariah Carey

Seth Rogen