Cool

10 makinat që refuzojnë të pensionohen

06/29/2019 22:22
nga:M K

Edhe pse shumica e prodhuesve të makinave sot kanë arritur të gjejnë se si t’i bëjnë automjetet të forta, ka disa modele e marka që refuzojnë të shkojnë në varreza.

Disa nga këto makina kanë arritur status legjendar mes shoferëve në të gjithë botën, dhe vazhdojnë të kërkohen nga njerëz që duan t’i blejnë.

Këto janë disa nga makinat që refuzojnë të vdesin.