Cool

10 kafshët më inteligjente në botë (VIDEO)

12/25/2017 07:43
nga:E Sh

Disa nga këto kafshë janë të njohura për inteligjencën e tyre dhe besojmë që do t’ju befasojnë.

Në video-xhirim vihen në pah dhjetë kafshët më inteligjente, inteligjenca e të cilave ndonjëherë ju rikujton madje inteligjencën e njeriut.

Shikoni se për cilat kafshë është fjala.

10/01/2018 19:53

Qytetarin e pyesin nëse i pëlqen Rita Ora apo Dua Lipa, por përgjigja e tij është epike – ja çka thotë!