Lajme

​Vizita e Vuçiq në manastirin Banjska përmes fotove

01/20/2018 12:39
nga:FL.B

Presidenti serb Aleksandar Vuçiq pikën e parë të ndalimit të vizitës në Kosovë e pati në manastirin e Banjkës, prej nga porositi serbët lokalë që të qëndrojnë në vatrat e tyre.

Vuçiq tha se ka tri mesazhe për serbët, e para është se ata duhet të mbijetojnë dhe të mbeten në Kosovë, e dyta se ai erdhi për të biseduar për të garantuar sigurinë e tyre, dhe e treta se qeveria e Serbisë duhet të merret me krimin dhe korrupsionin në radhët e veta.

10/30/2018 15:57

Formimi i Ushtrisë së Kosovës, Vuçiqit i duket “punë e pistë”, thotë se do të ndodhë me 28 Nëntor