Geek

​Microsoft përgatit telefon të palosshëm

12/18/2017 16:45
nga:F.B

Microsoft është duke përgatitur telefonin e palosshëm, i cili përkujton në modelin Courie, i anuluar para disa vitesh.

Së fundi kanë rrjedhë edhe fotografitë koncept se si mund të duket pajisja e Microsoft.

Ende nuk dihet se kur pajisja do të debutojë dhe nëse do të quhet “Surface Phone”, por sigurisht se bëhet fjalë për një model nga linja e prodhimit Surface. /KP

11/18/2017 13:33

7 rregulla të Bill Gates, që nuk t’i mëson shkolla por të duhen gjithë jetën