Cult

​Hapet për publikun ekspozita ‘Bashkëjetesa ndërfetare”

09/04/2017 07:03
nga:Gazeta Blic

Ekspozita ‘Bashkëjetesa ndërfetare – vlerë e trashëgimisë” ‘që u hap dje në Prishtinë në sheshi “Zahir Pajaziti”, në ditën e dytë të manifestimit do të jetë e hapur për publikun.

Qëllimi i këtij manifestimi – ekspozite është promovimi i trashëgimisë dhe vlerave kulturore shqiptare.

Ky është viti i pestë i organizmit i këtij lloji të ekspozitës.

06/19/2018 16:19

Kosova akrediton ambasadorin në Guineja Bisau