Lajme

​Diskutim për politikat fiskale në 10 vite

02/12/2018 08:06
nga:Gazeta Blic

Oda Ekonomike Amerikane e Kosovës (OEAK) organizon sot një tryezë diskutimi me temën “Politikat fiskale në 10 vite: Mësimet për të ardhmen”.

Panelistë do të jenë ministri i Financave, Bedri Hamza, deputetët Mimoza Kusari-Lila dhe Avdullah Hoti; drejtori i Doganës, Bahri Berisha, si dhe biznese prodhuese.

02/13/2018 14:31

OEAK: Të punohet më shumë që të rriten përfitimet e Kosovës nga CEFTA