Cult

​ 75 milionë $ për mbrojtjen e trashëgimisë kulturore nga terrorizmi

03/20/2017 22:15
nga:M H

Shtatë vende anëtare të UNESCO-s dhe një donator nga Shtetet e Bashkuara të Amerikës, sot kanë premtuar 75.5 milionë dollarë për fondin e mbështetur nga UNESCO, që synon ruajtjen e trashëgimisë kulturore nga luftërat dhe terrorizmi.

Partneriteti ndërkombëtar për ruajtjen e trashëgimisë së rrezikuar, filloi sot në muzeun e Luvrit në Paris, ku i pranishëm ishte edhe Presidenti francez, Francois Hollande.

 

06/28/2017 21:50

Kosova e suksesshme në luftimin e terrorizmit (VIDEO)