Cool

Vozisin pa rroba, këto bukuroshe bllokuan trafikun!

10/12/2017 16:48
nga:Gazeta Blic

Kjo video u bë në një qytet në Gjermani, ku u morën dy vajza dhe i zhveshën për të parë reagimin e njerëzve në trafik.

Dhe ashtu siç pritej reagimet ishin të pafundme, më të zëshmit ishin meshkujt të cilët nuk hezituan të bëjnë edhe foto.

04/28/2018 21:13

Në Restelicë bora deri në pesë metra