Fit&Sexy

Vështirësitë e ndryshimeve të motit

04/21/2017 14:15
nga:D.I

Kohëve të fundit po ndodhin ndryshime të papritura të motit që po ndikojnë mjaft shumë në trupin e njeriut.

Problemet më të mëdha që njerëzit ankohen nga ky ndryshim janë ndjenjë dhimbjeje, vështirësi në frymëmarrje, apo shumë vuajnë edhe nga pagjumësia.

Njerëzit që kanë sëmundje kardiovaskulare ankohen për aritmi, për dhimbje koke, kurse ata që kanë problem me shpinë ose reumatizëm ankohen për dhimbje në rritje.

Ata që vuajnë nga astma apo kanë probleme me frymëmarrje hasin edhe më tepër në vështirësi për shkak të lagështisë së ajrit.

Por kjo kohë sjell vështirësi edhe për njerëzit që kanë probleme me qarkullim të gjakut dhe do të ankohen për pagjumësi, dhimbje koke dhe humor të keq.