Lajme

Veseli merr pjesë në përvjetorin e 228 të sulmit të njohur si Dita e Bastisjes në Paris

07/14/2017 19:59
nga:Gazeta Blic

Kryetari në largim i Kuvendit, Kadri Veseli ka marrë pjesë në përvjetorin e 228 të sulmit të njohur si Dita e Bastisjes në Paris.

“Sot kujtojmë vlerat që i ofroi kjo ditë njerëzimit, Lirinë, Barazinë,Vëllazërinë”, ka shkruar Veseli në profilin e tij në Facebook, pasi mori pjesë në këtë ngjarje.

“Këto vlera ishin burim i fuqishëm inspirimi për popujt dhe shtetet ndër shekuj, andaj këto vlera edhe janë ura të pashkëputshme miqësie të përbashkët, në mes të Republikës së Francës dhe Republikës së Kosovës”.

04/20/2018 17:00

Veseli: Rinia do të ketë rol aktiv në Dekadën e Re