Fit&Sexy

Ushtrimet ideale për trup të tonifikuar (FOTO)

03/20/2017 21:45
nga:R A

Të paguash shumë të majme parash për tu regjistruar në palestër nuk është e vetmja mënyrë për të qëndruar në formë perfekte trupore.

Në fakt, ju mund të qëndroni në formë shumë të mirë fizike edhe pa u larguar fare nga shtëpia, dhe pa shpenzuar para, transmeton Klan Kosova.

Në fakt krejt çfarë ju duhet janë vullneti, dëshira dhe 20 minuta kohë që të ia kushtoni vetes.

Më poshtë janë disa ushtrime që ju ndihmojnë të formësoni tërë trupin por në veçanti vithet, kofshët dhe këmbët.

Ushtrimi 1

Katër ose pesë sete me nga 10-12 copa

Ushtrimi 2

Katër sete me nga 10 copa

Ushtrimi 3

Katër sete me nga 12 herë

 Ushtrimi 4

Katër ose pesë sete me nga 10-12 copa ( me secilën këmbë)

Ushtrimi 5

Katër ose pesë sete me nga 12 copa

Ushtrimi 6

Katër ose pesë sete me nga 20 herë

Ushtrimi 7

Katër ose pesë sete me 30-40 copa

Ushtrimi 8

Ushtrimi 9