Cool

Urat më të frikshme dhe më të bukura në botë (FOTO)

04/21/2017 15:45
nga:D.I

Urat janë objekte të bukura dhe të frikshme

Ekzistojnë shumë ura në botë që janë të bukura, por edhe të frikshme për shkak të pozitës që kanë, por edhe për shkak të lartësisë që ato ndërtohen.

Në fotot e mëposhtme shfaqen disa nga urat që janë shumë të frikshme për t’u kaluar dhe njiherit edhe të bukura.

01/20/2018 08:16

Ky është shoferi më trim që e keni parë