Cool

Ulni tensionin e gjakut me misër!

03/20/2017 17:57
nga:R A

Misri përmban shumë pak yndyrë, ai është i pasur me niseshte, albuminë dhe sheqer. Përmban vitamina B dhe C, thartirë folike, fosfor, kalium dhe magnez.

Kur pjekim ose ziejm, misri bëhet akoma më i shëndetshëm, sepse lirohen molekulat të cilat e mbrojnë organizmin nga ndikimet e dobëta të radikalëve të lirë.