Ujku shetitet lirshëm nëpër Malishevë (Foto)

10 January 2017, 14:25

Ujku shetitet lirshëm nëpër Malishevë (Foto)

Sikur të mos mjaftonin këto ditë të ftohta që e kanë prekur vendin e rrjedhimisht, problematike del të jenë edhe qenët endacak rrugëve.

Por sot sipas një lexuesit të “Malishevapress” në orët e para të mëngjesit në Malishevë afër stacionit të policisë është parë edhe një ujk. Ne i ftojmë qytetarët për kujdes.

Shpërndaje

  • Blic Google+

Të Fundit nga Rubrika

Foto dhe Video e Dites