Showtime

Tironsja që po çmend meshkujt. E mbuluar me tattoo dhe… (FOTO)

05/19/2017 20:01
nga:N S

Kjo është miss tattoo në Shqipëri. Në femër tërheqëse, e mbushur me tatuazhe dhe shumë seksi.

Eriola është një vajzë nga Tirana, e cila dashuron tatuazhet.

Siç duket edhe në fotot e publikuara në rrjetin social, ajo është një femër shumë tërheqëse dhe që dashuron tattoo-t.

Trupi i saj është thjesht art!

12/22/2017 13:11

Kjo femër s’ka konkurrencë, të pasmet e saj kanë me ju ‘tranu’