Showtime

Teuta Krasniqi publikisht i shprehë dashurinë Adonisit

05/17/2017 19:14
nga:N S

Teuta Krasniqi gjithmonë komentohet për jetën e saj private.

Aktorja është shumë aktive në rrjetet sociale, ku shfaq shumë gjëra nga jeta e saj private.

 

02/22/2018 09:41

Sulmi vetëvrasës që kishte cak Ambasadën Amerikane përmes fotografive dhe videove