Lajme

Tani bebet 4 muajshe mund të qëndrojnë në këmbë (Video)

07/17/2017 22:32
nga:F.B

Një terapist në Islandë ka krijuar një kurs 12 javor, ku trajnon foshnjat më pak se katër muajsh të qëndrojnë në këmbë, pa ndihmën e askujt.

Zakonisht kjo arrihet kur bebet mbushin 9 ose 10 muaj.

Por nëpërmjet ushtrimeve fizike dhe trajnimit në kursin e tij, të vegjlit mund të qëndrojnë në këmbë pa problem që kur janë 4 muajsh.

03/27/2018 15:51

Kur fëmija thith gishtin, po mundohet t’ju thotë diçka