04/12/2018 08:58

Sulmi kimik në Siri, SHBA-të konsiderojnë opsionet ushtarake

04/13/2018 17:52

12 luftëanije amerikane drejt Mesdheut

Anija gjigante bërthamore USS Harry S Truman, që mban 90 avionë dhe që shoqërohet nga një grup shkatërrues prej 5 kryqëzorësh dhe shkatërruesish, është ni...