05/15/2018 19:49

Vuçiq: Asnjë Aleksandar nuk i ka mbijetuar pushtetit në Serbi

05/16/2018 08:16

Finalja e dialogut: Serbia për ndarje e Kosova për njohje

Në fazën përmbyllëse të dialogut Prishtina dhe Beogradi po shkojnë me qëndrime diametralisht të kundërta. Analistët vlerësojnë se pala kosovar...