05/15/2018 21:25

Vuçiq: Në çdo rast është me rëndësi t’i afrohemi Evropës

05/16/2018 09:20

‘Nëse Vuçiq nuk e pranon propozimin për Kosovën, ka kush e pranon’

SHBA dhe superfuqitë perëndimore ia kanë dorëzuar planin e zgjidhjes për Kosovën kryetarit të Serbisë Aleksandar Vuçiq, merr vesh gazeta serbe "Blic". Pal...