11/13/2017 21:26

Gjendje e mjerueshme e rrugëve në fshatrat e Klinës

12/03/2017 13:38

Të gjitha rrugët në Rahovec janë të kalueshme

​Bora që ka rënë gjatë natës së mbrëmshëm dhe që ka vazhduar edhe sot në orët e hershme të mëngjesit, nuk ka shkaktuar probleme në lëvizjen e automjeteve ...