12/28/2017 22:48

“Prokuroria kosovare duhet menjëherë të ngritë aktakuzë ndaj këtij prifti”

01/16/2018 10:18

Prokuroria dhe policia: Ivanoviq u sulmua nga një veturë në lëvizje, e cila pas sulmit u gjet e djegur

Vrasjen e liderit të SDP-së, Oliver Ivanoviq e ka konfirmuar për Express në Prokurorinë Themelore të Mitrovicës Shyqeri Syla. Sipas Sylës sulm...