02/01/2018 13:38

Dubai, vendi i “gjërave të veçanta”: Një biznesmen pagoi 9 milionë dollarë, vetëm për tabelat e veturës! (Foto)

02/11/2018 20:49

Fotoja e këtij studenti po bën xhiron e rrjeteve sociale!

Një student i guximshëm i Wisconsin tronditi shokët e tij ndërsa shkoi në klasë me një këmishë dhe pantallona të shkurtra duke sfiduar temperaturat e ulta...