03/15/2018 11:57

Ia thyejnë xhamat

03/23/2018 13:24

Inspeksioni: Mishi në Viva Fresh ka qenë në shitje jo në depo

Inspektorët e Komunës së Mitrovicës kanë konfiskuar dhe asgjësuar 1 mijë e 100 kilogramë mish nga dy qendra të mëdha tregtare në këtë qytet, pasi mishit i...