01/28/2018 09:43

Lutje për luftën në xhami në Gjermani?

02/17/2018 19:48

Rita Ora u ofron mbështetje të mbijetuarave të dhunimeve gjatë luftës në Kosovë

Rita Ora u ka thënë të mbijetuarave të dhunimeve të luftës së fundit në Kosovë se ajo është frymëzuar nga forca dhe rimëkëmbja e tyre. “U ul n...