04/05/2018 00:02

Simiq tregon nëse Lista Serbe po konsideron kthimin në Qeverinë e Kosovës

04/07/2018 16:48

Rikalo vazhdon punën si ministër, nuk i bindet Listës Serbe

Pavarësisht se Lista Serbe ka paralajmëruar largimin nga ekzekutivi dhe në Kuvend kanë zënë ulëset e opozitës, ministra nga ky grup parlamentar po vazhdoj...