04/10/2018 16:02

Skenari i LDK-së për zgjedhje të reja. Para se të shkojë me mocion, partia e Mustafës ka një kërkesë nga partitë!

04/13/2018 14:50

Këtë veprim mund ta bëjë vetëm Agim Veliu (Foto)

Pasi që e eliminuan publikisht dhe medialisht Gazmend Muhaxherin, kryetarin e Pejës, si kandidat të mundshëm për kryeministër, dy nënkryetarët e Lidhjes D...