04/20/2018 15:42

Pacolli: Ka shumë hapësirë për investimet Kosovë-Bullgari

04/21/2018 08:46

Rama: Shqipëria dhe Kosova kanë nisur punën për rigjallërimin e shtigjeve malore

Kryeministri i Shqipërisë, Edi Rama, duke vazhduar me promovimin e turizmit, ka shkruar se Shqipëria dhe Kosova kanë nisur punën për rigjallërimin e shtig...