05/18/2018 18:47

Rashiq: Samiti i Sofjes dha mesazh të mirë për Kosovën dhe Serbinë

05/19/2018 08:22

Ndërkombëtarët: S’ka plan për Kosovën, palët të dalin vetë me propozime

Zyrtarë ndërkombëtarë kanë mohuar për gazetën “Zëri” se dy palëve të përfshira në dialog t’u jetë ofruar ndonjë plan për Kosovën, siç kanë raportuar ditë më parë ...