05/04/2018 21:34

Kadri Veseli tregon se kush mund ta çojë vendin në zgjedhje

05/07/2018 14:02

Veseli: Vendimi i rëndësishëm për vendin dhe specializantët

Kryetari i Kuvendit të Kosovës, Kadri Veseli ka deklaruar se qindra specializantë vullnetarë do të hyjnë në sistemin e pagesave. Sipas tij, ky...