02/21/2018 18:49

“Për demarkacionin bashkëfajtor është edhe Isa Mustafa dhe LDK”

03/06/2018 18:04

A po përçahet LDK në mungesë të Isa Mustafës?! Flet Besa Gaxherri

Po bëhen dy muaj që kryetari i Lidhjes Demokratike të Kosovës, Isa Mustafa nuk është fizikisht në Kosovë, e gjithë kjo për shkak të gjendjes së tij jo të ...