02/26/2018 21:48

Haziri tregon gjendjen shëndetësore të Isa Mustafës

03/06/2018 18:21

Këto janë informacionet e fundit mbi gjendjen shëndetësore të Isa Mustafës dhe kthimin e tij në Kosovë

Këshilltari i Isa Mustafës, Bajram Gecaj ka deklaruar për "Gazeta Blic" se gjendja shëndetësore e Isa Mustafës është vazhdimisht në përmirësime, dhe për k...