01/14/2018 17:46

Bruksel: Në fokus të dialogut- energjetika dhe asociacioni

01/19/2018 16:49

Kosova e vendosur për dialog dhe marrëveshje finale me Serbinë

Dialogu ndërmjet Prishtinës dhe Beogradit nuk ka alternativë, pavarësisht faktit se takimi i fundit ndërmjet delegacioneve teknike të dy vendeve ishte anu...